domypdy.cz – Nové domy v Poděbradech

domypdy.cz - Nové rodinné domy Poděbrady

V blízkosti centra poděbrad

Nízkoenergetické dvojdomy v Poděbradech

Jedná se o projekt 3 rodinných nízkoenergetických dvojdomů, které poskytnou svým obyvatelům spojení klidného života v blízkosti centra lázeňského města Poděbrady s výbornou dopravní dostupností do Prahy i do Hradce Králové.

Rodinné domy s podlahovou plochou 175 m2 a vlastní zahradou poskytují nadstandardní prostor pro spokojený rodinný život.

3 RODINNÉ DVOJDOMY

Nadstandardní použité materiály

Přízemí domu tvoří otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou s přímým vstupem na zahradu. Další dispozice přízemí tvoří zádveří, chodba, komora, pracovna, koupelna se sprchovým koutem, technická místnost, sklad, garáž. Druhé nadzemní podlaží je následně tvořeno chodbou, pokojem s šatnou, ložnicí s pracovním koutem, koupelnou s vanou a toaleta je samostatně.

Součástí domu je parkovací stání pro osobní automobily, stejně tak jako přístupový chodník a oplocení. Tento rodinný dům je vybaven nadstandardními materiály. V koupelnách naleznete velkoformátové obklady a dlažby, vinylové plovoucí podklady a nadčasové bílé dveře. Další možnosti vybavení a úprava těchto standardních materiálů může být individuálně řešena s klienty. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem a podlahovým vytápěním.

domypdy.cz - Nové rodinné domy Poděbrady